Aggemo d.o.o. Dobrodošli

Dobrodošli na internet stranice društva za posredovanje u prometu nekretnina Aggemo d.o.o. Zahvaljujemo Vam što ste odvojili vrijeme da Vam se predstavimo.

Društvo Aggemo d.o.o. osnovano je 1995.godine. Naša primarna djelatnost je rad na okrupnjavanju velikih građevinskih parcela za kapitalna ulaganja i investicije. Kako bi klijentu omogućili potpunu uslugu vodimo ga kroz sve faze projekta analizirajući pri tome sve pravne, tehničke i ekonomske aspekte, imajući u vidu i potrebe zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Osim toga, bavimo se i iznajmljivajem te prodajom svih ostalih vrsta nekretnina. Strankama nudimo i poslovno savjetovanje te detaljno analiziramo i obrađujemo svaki pojedini predmet obraćajući posebnu pažnju na ispravnost i valjanost svih dokumenata.

Iako je naša osnovna djelatnost razvoj projekata i posredovanje u prometu svih vrsta nekretnina, naša agencija se bavi i consultingom. Tu smo kako bismo Vam pomogli odgovoriti na izazove u području strategije, organizacije poslovanja i upravljanje promjenama.

Svojom marljivošću, zalaganjem i znanjem mi smo ti koji stvaramo transparentnost i pomičemo granice ovog segmenta tržišta nekretnina tako da pružamo potpunu uslugu: od istraživanja i analize tržišta, procjene nekretnina, analize potencijala nekretnina sa aspekta vrijednosti, isplativosti, izgrađenosti, roka povrata uloženih sredstava pa sve do kompletne pravne potpore. Naš tim pravnika i ekonomista također usko surađuje sa arhitektima, geodetima, građevinarima te odvjetnicima provjerene kvalitete i višegodišnjeg iskustva kako bi opisanu uslugu učinili dostupnom, vjerodostojnom i sigurnom.

Od osnutka pa sve do danas Aggemo d.o.o. se može pohvaliti nizom uspješno odrađenih projekata o čemu svjedoči i zlatna plaketa koju smo za svoj rad dobili od Zavoda za poslovna istraživanja (Institute for Business Inteligence) 2006.g. te niz drugih nagrada, potvrda i priznanja.

Veselimo se budućoj suradnji, obratite nam se sa povjerenjem!