Pristup poslu

Aggemo d.o.o. je agencija koju sačinjava tim educiranih, odgovornih i motivarnih ljudi na koje se u svakom trenutku može računati kao na profesionalnog i etičnog partnera.

Posebnu pažnju u radu pridajemo diskreciji, zaštiti interesa stranke i povjerenju. Uspjeh agencije je rezultat profesionalnosti i odgovornosti našeg vodstva i zaposlenika, te trajnog usavršavanja i razvoja.

Aggemo d.o.o. poštuje propise, zakone i ugovorne obveze, a poslovanje je transparentno, uvijek u skladu s postojećim zakonima, u duhu pravne regulative.

Radi unaprijeđenja poslovnih odnosa, izgradili smo sustav komunikacije, te sustav informiranja sa slijedećim značajkama:

- Snalaženje u sustavima informiranja - pomoć da partner ili stranka pronađe traženu informaciju, odnosno omogućiti partneru da ciljanoj skupini pošalje postojeću informaciju.

Odgovara na pitanja: Gdje da potražim neku informaciju? ili Kome da postojeću informaciju proslijedim?

- Cjelovita informacija - u sustavu komunikacije sa strankama, odnosno partnerima davati cjelovitu informaciju, uz navođenje svih potrebnih podataka i bez skrivanja pojedinih podataka, kako se sada često dešava u oglašavanju.

Odgovara na pitanje: Da li imam cjelovitu, odnosno sve informacije koje me zanimaju i koje mi trebaju za poslovno odlučivanje?

- Vrednovanje informacija - uspostavu prepoznatljivog sustava informacija te evaluacije (vrednovanje, ocijenjivanje) sustava informacija - određivanje vrijednosti i potencijala informacija o poslovnim skupovima, na temelju kojih se donose poslovne odluke. Informacije se procjenjuju gradacijom ocjena (dobro-loše, ocjenama 1-5 i sl.), te metodom usporedbe procjenjivanog poslovnog sklopa s informacijom o ranijem, dobro ocijenjenim, uspješnim poslom.

Odgovara na pitanje: Gdje se u prikazu raspona ocjena nalazi postojeća informacija? Da li je ocjena pozitivna u onim svojstvima koje stranka, partner traži?

- Istinitost informacija - stranke i partneri dobivaju istinite informacije

Odgovara na pitanje: Da li se dobijena informacija poklapa sa službenim izvorima?

- Povjerenje u informaciju - izgradnja međusobnog povjerenja, te povjerenja u informaciju

Odgovara na pitanje: Da li sam od Aggemo d.o.o. ikada dobio krivu informaciju?

Naš tim