Pretražite nekretnine

Tip nekretnine

Regija

uredski prostor: Grad Zagreb, Maksimirska cesta , 483,00 m2

  • Id nekretnine: 211222
  • Lokacija: Maksimirska cesta
  • Površina: 483,00 m2
  • Cijena: 850.000,00 €

Poslovni prostor: Zagreb (Maksimir), uredski prostor, 483,82 m2 

Predmet prodaje/zakupa je poslovni prostor u mezaninu u stambeno-poslovnoj zgradi na križanju Maksimirske ceste i Harambašićeve ulice. Ukupna površina prostora je 483,82 m2. Prostor se može funkcionalno podijeliti na dvije cjeline (lijevo i desno krilo).

Prostor je koncipiran kao uredski, a moguće je i drugačije organizirati prostor s obzirom da je dosta prostorija samo pregrađeno knaufom od strane prethodnih zakupnika. Dio prostora je opremljen ALU stolarijom, a dio drvenom stolarijom te ima cjelokupnu infrastrukturu (struja, voda, plin, telefonske linije, IT mreža). Prostor je u potpunosti funkcionalan i potrebna su samo manja ulaganja u osvježenje istog nakon prethodnih zakupnika.

Lokacija same zgrade je idealna pošto se objekt nalazi na Maksimirskoj cesti, a tramvajske stanice u oba smjera su direktno ispred zgrade.
Parking za stanare zgrade postoji u dvorištu sa rampom za ulaz, ali parkirna mjesta nisu rezervirana. U prizemlju objekta se nalazi Zagrebačka banka, a u samoj zgradi posluju mnoga druga trgovačka društva.