Pretražite nekretnine

Tip nekretnine

Regija

Opći uvjeti poslovanja

Aggemo d.o.o. iz Zagreba Ilica 253 društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu. Osnovna djelatnost društva je posredovanje u prometu nekretnina i usluge konzaltinga.

Uvjeti i pravila korištenja vrijede za web stranicu „Aggemo Nekretnine“ (dalje u tekstu web stranica) koja je vlasništvu društva Aggemo d.o.o.

Korisnik je svaka osoba koja pristupa i/ili koristi usluge ove web stranice.

 

Uvjeti korištenja web stranice

1.Pristupanjem ovim stranicama korisnik prihvaća sva pravila i uvjete korištenja web stranice. Aggemo d.o.o. zadržava pravo promjena, modifikacija i dopuna uvjeta korištenja web stranice u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave.

2.Korisnik web stranici pristupa anonimno i Aggemo d.o.o. ne prikuplja niti jedan podatak o korisniku koji pretražuje ponuđene nekretnine ili usluge.

3.Aggemo d.o.o. za sve nekretnine i usluge koje oglašava, u slučaju pokazanog interesa korisnika, provjerava kod vlasnika nekretnina ili davatelja usluge, moguću promjenu u odnosu na informacije koje su objavljene na web stranici. O eventualnoj promjeni statusa Aggemo d.o.o. obavještava korisnika. Aggemo nema odgovornosti za slučaj da je došlo do neke promjene u odnosu na objavljene informacije o nekretninama i uslugama.

4.Aggemo d.o.o. se ne smatra odgovornim za bilo kakvu štetu ili gubitak  koji nastaju izravno ili posredno zbog pristupa korisnika web stranici ili stranica ma na koje vode linkovi sa ove web stranice. Aggemo d.o.o. se ne smatra odgovornim zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovoj web stranici.

5.Aggemo d.o.o. razvio je uslugu „Tražimo nekretninu za Vas“. Korisnik fizička osoba šalje mail sa slijedećim podacima: ime i prezime, grad, poštanski broj, adresa, e-mail, telefon/mobitel, a korisnik – pravna osoba: naziv tvrtke, sjedište tvrtke (adresa, grad, poštanski broj), ime i prezime, funkcija u pravnoj osobi, e-mail, telefon/mobitel. Ovdje upisane podatke koristit će se za izradu ugovora o posredovanju u prometu nekretnina. Podaci korisnika neće se nigdje objavljivati na web stranici.

6.Aggemo d.o.o. u rubrici Kontakt od korisnika prikuplja osobne podatke: ime i prezime, email i telefon, koje koristi radi odgovora na poruke. Predmetne osobne podatke Aggemo d.o.o. neće dalje obrađivati.

7.Korisniku koji je zatražio uslugu „Tražimo nekretninu za Vas“ ili putem Kontakta dao izričitu privolu za primanje podataka o novim nekretninama ili uslugama, Aggemo će slati elektronski bilten s nekretninama i uslugama iz ponude, a sukladno zahtjevima korisnika.

8.Aggemo je izradio zatvoreni forum nekretnina koji koriste samo profesionalni posrednici u prometu nekretnina. Da bi se pristupilo ovom forumu potrebno je od Aggema d.o.o. zatražiti pravo pristupa. Administrator Aggema d.o.o. odlučuje o pravu pristupa i dodjeljuje korisničko ime i lozinku, te se brine o poštivanju pravila foruma. Ova stranica radi pristupa forumu nekretnina prikuplja podatke: ime i prezime i mail. Podaci se koriste isključivo radi održavanja korisničkog imena i lozinke za pristup forumu.

9.Ova web stranica koristi kolačiće, o čemu se od korisnika traži suglasnost. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje web stranice prilikom ponovnog pokretanja stranice. Korisnik može prihvatiti ili onemogućiti kolačiće.

10.Aggemo polaže pravo na objavljene podatke na ovoj web stranici uključujući tekst, slike, format, baze podataka, i sve ostale (statičke i/ili animirane) materijale, zvukove, formate, software, nazive (uključujući i domenu) koji pripadaju Aggemo d.o.o.

11.Nije dozvoljena promjena, umnožavanje, distribuiranje, prodaja ni jednog dijela ove web stranice osim ako nije drugačije navedeno u sporazumu između site-a i druge strane.

12.Korisnik je slobodan koristiti sadržaj site-a za nekomercijalnu upotrebu. Nije dopušteno distribuiranje kopija ovih stranica ili omogućavanje njihove dostupnosti trećim osobama na bilo koji način, osim kopiranje sadržaja stranica i pretraživanje na osobnom računalu, i/ili tisak jedne kopije.

Podaci o  upravitelju web stranice „Aggemo Nekretnine":

Aggemo d.o.o.

Adresa: Ilica 253, 10090 Zagreb, Republika Hrvatska

E-pošta: aggemo@aggemonekretnine.hr

Telefon: +385 91 5871356